Plus500 anmeldelse og overblik

Plus500 er en international online CFD mægler. I Storbritannien, mærket opererer under holdingselskabet af Plus500 UK Ltd og reguleres af den britiske Financial Conduct Authority (FCA) under FCA registreringsnummer # 509.909. I Europa, mærket opererer gennem Plus500 CY Ltd og reguleres af Cypern Securities and Exchange Commission (CySEC) under CIF Licence No. 250/14. Plus 500 AU Pty Ltd, AFSL # 417.727 udstedt af den australske Securities and Investments Kommissionen er bemyndiget til at udstede disse produkter til australske beboere. Du behøver ikke ejer eller har nogen rettigheder til de underliggende aktiver. Overvej venligst vores oplysningsforpligtelser dokumenter tilgængelige på vores hjemmeside.

Trading adgang på mægler sker via en proprietær platform. Designet til brugervenlighed, kan Plus500 s forhandlere anvender platformen til at handle flere markeder fra en enkelt handel skærm. For at øge handel evner handlende, platformen også kommer fuldt udstyret med forskellige tekniske analyseværktøjer og tidstro pris feeds. En omfattende kortlægning software er også sammen med handelsplatformen. For forhandlernes ekstra bekvemmelighed, har Plus500.com også flere versioner af deres handelsplatform. En web baseret version giver de erhvervsdrivende til at handle markederne direkte fra internettet. For dem, der ønsker at handle med deres mobile enheder eller smartphones, har Plus500 også gjort tilgængelige mobile handel apps, der er kompatible med iOS, Android og Vindue drevne mobile enheder. Med mægler proprietary trading platform, mægler er erhvervsdrivende ikke kun kan handle CFD’er, men også aktier, ETF’er og Forex. Du kan også lære mere om 24option.

Plus500 anmeldelse og overblik

Plus500 kontotyper

For at holde tingene enkle, kun Plus500.com tilbyder 2 typer af handel konto, en standard handel konto og en gratis ubegrænset demo konto. Åbning af en live-standard handel konto kun kræver et minimum første indbetaling på € 100. På nuværende tidspunkt på Plus500 kører en ingen depositum bonus på 25 euro til nye konto åbninger. Denne bonus tilbud er ud over det normale velkomst bonus, som starter fra et minimumsbeløb på 30 euro og går op til et maksimum på 7000 euro, når depositum bonus på 50.000 euro, T & Cs gælder.

Kommissionen & Spreads

Ingen provision skal betales på handler, der er lavet på Plus500.com. I stedet handlende er forpligtet til at betale en lidt udvidet spredes på de aktiver, som de handler i. Spændene varierer efter typen af aktiver handles og starte fra minimum 2 kerner. Du cancheck på BDSwiss infos om handel binær option.

Kunde support

Den kundesupport tjenester er tilgængelige på en 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Virksomheder kan kontakte support team via e-mail eller live chat. Et stort plus punkt om Plus500.com kundesupport er det faktum, at den støtte tjenester er tilgængelige på flere sprog. Så for handlende ‘hvis modersmål ikke er engelsk, kan de stadig kommunikere effektivt med støtte holdet. Alligevel er det skuffende at bemærke, at der er ingen telefon support fra mægler. Dette betyder at hvis en erhvervsdrivende var at miste sin internetforbindelse, er han reelt afskåret fra Plus500.