IQ Option beoordeling: Wat weten we over het bedrijf?

In principe heeft IQ Option geen belangrijke informatie van haar klanten of gewoon bezoekers van de site te verbergen. Het is bekend dat het bedrijf werd opgericht in 2013. Ook al is het een jonge leeftijd lijkt misschien voor een bedrijf, heeft IQ Option haar vaardigheid bewezen samen met het winnen van een aantal beloningen. De chief kantoorlocatie staat in het adres: 152 City Road, Kemp House, Londen EC1V2NX, al is het Cyprus binaire opties makelaar die eigendom zijn van Iqoption Europe Ltd, Cyprus. We hebben een goed gevoel over deze broker, welke website een superieur design verdubbeld met eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface heeft.

Het is belangrijk om de verscheidenheid van talen die deze broker ondersteunt noemen. Nou, hun lijst is indrukwekkend. IQ Option ondersteunt twaalf talen, waaronder: Engels, Duits, Italiaans, Frans, Zweeds, Russisch, Koreaans, Chinees, Portugees, Turks, Indonesisch en Spaans. Helaas, IQ Option heeft geen klanten uit de VS accepteren.

IQ Option regelgeving

Wat betreft de regelgeving, is het goed om te weten dat IQ Option wordt geregeld door CySEC. Dit maakt IQ Option nog meer betrouwbaar. Ook gereguleerd door en FMRRC

Aanhalingstekens worden aan u verstrekt door Thomson Reuters, ‘s werelds meest betrouwbare vooraanstaande bron van intelligente informatie voor bedrijven en professionals. We raden ook aan een goede makelaar de empireoption

Moet ik een account met IQ Option openen?

Meteen vanaf het begin kan ik zien dat ik ben niet te maken met de gebruikelijke Binaire Opties website die me toont een glamoureuze meisje, een limousine of stapels geld. Het eerste wat je zal opvallen is dat de homepage is gratis goedkope marketing tactieken en in plaats daarvan toon me 3D-kaart die continu beweegt. Om eerlijk te zijn, dat maakt me het gevoel dat ik een handelsplatform, niet een online casino, zoals veel van de andere makelaars op de markt heeft betreden. We raden ook aan een goede makelaar de empireoption.

IQ Option ging de markt in 2013 en sindsdien hebben ze een geweldige job gedaan om zichzelf te onderscheiden van andere makelaars. Allereerst, hun platform is eigendom, zult u niet ergens anders te vinden. Het grootste voordeel is de hitlijsten, waar de Japanse candlestick grafieken en een paar technische indicatoren zoals voortschrijdende gemiddelden of Bollinger Bands kunnen worden gebruikt .. Dit is een grote duimen omhoog, want zoals we weten, meestal binaire opties makelaars ernstig zuigen als het gaat om het in kaart brengen en aanvullende technische hulpmiddelen.

IQ Option beoordeling

IQ Option: Hoe kan ik een storting of opname te maken?

Een goede makelaar geeft altijd over de storting en opname-systeem. debet / credit card, overschrijvingen en ook elektronische betaalsystemen zoals Qiwi, Webmoney: Daarbij kunt u een aanbetaling via de volgende manieren te maken. Iqoption minimum storting en trekken is slechts $ 10.

Opnames worden gemaakt op dezelfde manier als de deposito’s. U kunt echter niet terug te trekken met behulp van overschrijvingen. De exacte tijd van uw verzoek tot uitbetaling verwerkt moet worden, hangt af van welke rekening Echt of VIP je hebt.